• Tiel 14-01-201
  Opendag Stadhuiscampus, dochtertje is met haar vader getrouwd onder leiding van een trouwambtenaar in de raadszaal van de gemeente Tiel,
  iov Stad Tiel.
  Foto Raphael Drent, Tiel.

  Raphael Drent
 • Tiel, 14 Januari 2017
  Open dag van de Stadhuiscampus aan de Achterweg
  Copyrightvrij: Foto Jan Bouwhuis.

  Jan Bouwhuis

Geslaagde open dag Stadhuiscampus Tiel

TIEL Ondanks de regen en sneeuw bezochten zo'n kleine 500 belangstellenden afgelopen zaterdag de open dag op de Stadhuiscampus. Zij zagen nu met eigen ogen hoe de ontvangst- en werkruimtes van de gemeente Tiel, Werkzaak Rivierenland en UWV geworden zijn na de verbouwing van het stadhuis.

Via een speurtocht en plattegrond werden zij door het gebouw geleid en ontmoetten zij enthousiaste medewerkers die vertelden over de nieuwe locatie en hun werkzaamheden. Ook de makers van de bijzondere wandkleden en tafels waren aanwezig. Heel wat mensen hebben zich even burgemeester gevoeld toen zij met de ambtsketting op de foto gingen Van de mogelijkheid voor kinderen om te trouwen met hun vader, moeder, broertje, zusje, opa of oma werd volop gebruik gemaakt. Veel bezoekers waren het er over eens: 'Wat een mooi gebouw', 'Wat een mooie inrichting', waren enkele van de reacties die te horen waren. Gemeente, Werkzaak Rivierenland en UWV kijken terug op een geslaagde open dag.

Onder 1 dak op de Stadhuiscampus

Sinds december 2016 zijn gemeente Tiel, UWV en Werkzaak Rivierenland te vinden op de verbouwde Stadhuiscampus aan de Achterweg 2 in Tiel. Eerder zaten de organisaties verspreid over 15 verschillende locaties, in Tiel en andere plekken in Rivierenland. Onhandig voor de medewerkers, maar zeker ook voor bezoekers en klanten. Iemand die op zoek is naar werk of een uitkering wil aanvragen, een werkgever op zoek naar personeel of een inwoner die zijn paspoort komt verlengen - iedereen is welkom. En zeker niet onbelangrijk: door samen te werken onder één dak besparen alle partijen kosten.

Foto 1: Dochtertje is met haar vader getrouwd onder leiding van een trouwambtenaar in de raadszaal van de gemeente Tiel.

Foto 2: Vrouwen die de wandkleden hebben gemaakt voor het gebouw. Zij lieten afgelopen zaterdag zien hoe ze dat deden.