• Foto Jan Willem Keij

Geen treinverkeer mogelijk tussen Tiel en Elst

TIEL Maandag 24 juli tot en met woensdag 9 augustus werkt ProRail aan het spoor tussen Tiel en Elst. Hierdoor is er geen treinverkeer mogelijk. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren.

 

Arriva zet bussen in tussen Tiel en Elst. Tussen Elst en Arnhem kunnen reizigers gebruikmaken van de treinen van NS van en naar station Arnhem Centraal. Op maandag 24 juli tot donderdag 27 juli en op zondag 6 augustus tot woensdag 9 augustus vinden de werkzaamheden in de avond plaats, reizigers kunnen overdag gebruikmaken van de trein en 's avonds van de bus. Op zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus zijn er de hele dag werkzaamheden, hierdoor is er de hele dag geen treinverkeer mogelijk tussen Tiel en Elst en zetten ze gedurende deze periode bussen in.

 

Inchecken

Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling kunnen reizigers raadplegen via arriva.nl/gelderland.

Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900 2022022 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.