• Flipje op wielen ontplooit steeds meer activiteiten. Hier toeren de bezitters van scootmobielen over de Ophemertsedijk tijdens de avondvierdaagse.

    Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen toertocht

TIEL Flipje op wielen houdt woensdag 19 juni de tweede van zes toertochten, die dit seizoen op het programma staan. De organisatie geeft daarmede een vervolg aan de succesvolle lijn. De start is om 13.00 uur vanaf de verkeerstuin van Vrijthof aan de Burgemeester Meslaan in Tiel.

Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De tocht gaat over een lengte van 22 kilometer richting Geldermalsen en weer terug naar Tiel. Er is tussentijds een pauze om even bij te praten. De kosten zijn 5 euro per persoon.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Info en aanmelden: Hans Mulders, De Schouw 2 Tiel, 06-46339978, muldershm@gmail.com, Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, 0344-630936, ria.huibers68@live.nl, www.flipjeopwielen.nl