• Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen start toertochten op 22 mei

TIEL Flipje op wielen houdt woensdag 22 mei de eerste van de zes toertochten, die dit seizoen op het programma staan. De organisatie trekt daarmede een succesvolle lijn door. De start is om 13.00 uur vanaf De Vier Gravinnen in Tiel.

Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De tocht gaat over een lengte van 20 kilometer richting Erichem, langs schilderachtige landschappen om weer in Tiel te eindigen. Er is tussentijds een pauze om even bij te praten. De kosten zijn vijf euro per persoon.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

De data voor de volgende toertochten zijn de woensdagen 19 juni, 24 juli, 21 augustus (uitgaansdag), 18 september en 16 oktober. De tocht van 21 augustus is een trip naar een locatie buiten de regio met aangepast vervoer.

Aanmelden en info: Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, 06-46339978, muldershm@gmail.com, Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, 0344-630936, ria.huibers68@live.nl, www.flipjeopwielen.nl.