• Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen sluit toerseizoen af

TIEL De vijfde toertocht van Flipje op wielen vindt plaats op woensdag 16 september. De start is om 13.00 uur in de verkeerstuin van Vrijthof aan de Burgemeester Meslaan 49. Het is tevens de laatste tocht van dit zomerseizoen.

De route leidt via Wadenoijen naar Geldermalsen. Hier trekt de karavaan door het centrum, maakt een pauze om vervolgens via Kerk-Avezaath terug te rijden naar Tiel. Het is een traject met grote afwisseling over een lengte van 23 kilometer. De kosten voor deelname bedragen 3 euro.

Scootmobielbezitters zijn van harte welkom. Nadere informatie is in te winnen bij Hans Mulders, telefoon: 06-46339978, e-mail: muldershm@gmail.com en Ria Huibers, telefoon 0344-630936 e-mail: ria.huibers68@live.nl Via deze adressen kan ook worden ingeschreven of aangemeld.

De organisatie wijst er wel op dat de accu van de scootmobiel volledig opgeladen moet zijn. Deelnemers dienen ook passen of bescheiden mee te nemen voor een eventueel pechgeval. Met de vijfde toertocht wordt het programma van Flipje op wielen voltooit. Plannen zijn in de maak om voor 2016 een attractief schema op te stellen met nieuwe uitdagingen.

Op de website www.flipjeopwielen.nl worden over de toertochten steeds berichten en foto's gepubliceerd. Hier zijn zelfs complete reportages te lezen van voorgaande tochten en belevenissen van de deelnemers.

Bij foto: De deelnemers aan Flipje op wielen genieten veel aandacht bij de toertochten. De belangstelling neemt steeds toe. Hier een groepsfoto met het historische Buren als decor.