• Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen presenteert nieuw programma bij bingo

TIEL De kerstbingo van Flipje op wielen was niet alleen een feestelijk gebeuren, maar bevatte ook de presentatie van het programma voor 2018. Daarin zijn opnieuw vijf toertochten opgenomen, waarvan eentje vanaf een locatie buiten Tiel. Dat extraatje sloeg afgelopen seizoen sterk aan.

Flipje op wielen begint het seizoen met een rijvaardigheidscursus op vrijdag 13 april. In de opzet streeft de organisatie naar de inbreng van actuele situaties in het verkeer. Bijzonderheden worden in een later stadium bekend gemaakt. De nieuwe toertochten zijn op de woensdagen 23 mei, 20 juni, 18 juli, 22 augustus en 19 september.

De tocht buiten Tiel vraagt een omvangrijke logistieke organisatie. Het vervoer naar de startplaats gebeurt met een bus en speciale vrachtauto voor de scootmobielen. Afgelopen seizoen brachten de deelnemers daarbij een bezoek aan de zandsculpturen in Garderen. De overige vier tochten beginnen steeds om 13.00 uur vanaf een nader aan te kondigen startplaats in Tiel. De lengte van de trajecten ligt rond de 22 kilometer, de kosten zijn 5.00 euro per persoon. Voorwaarde is wel dat de scootmobiel technisch in orde is en een snelheid kent van minimaal 10 kilometer per uur.

De kerstbingo vormde een gunstige afwisseling in de wintermaanden, maar was ook een gelegenheid om bij te praten, suggesties te doen en plannen te maken. Mede door toedoen van sympathiserende zaken en bedrijven konden er een flink aantal prijzen worden gewonnen. Dat gebeurde allemaal in een passende ambiance in het buurtcentrum Westroijen. Iedereen beleefde aan het gebeuren een plezierige middag.

Info: Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, 06-46339978, muldershm@gmail.com, Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, 0344-630936, ria.huibers68@live.nl, www.flipjeopwielen.nl