Flipje op wielen naar de 'overkant'

TIEL De uitgestelde toertocht van Flipje op wielen naar het land van Maas en Waal via een oversteek met de veerpont Pomona vindt nu plaats op woensdag 24 augustus. Het vertrek is om 12.30 uur vanaf de Waalkade.

Bij de tweede kans hoopt Flipje op wielen op betere omstandigheden. Niet eerder was een vaartochtje opgenomen in het programma. De Pomona biedt daartoe de gelegenheid, hoewel het niet de eerste keer is dat Flipje op wielen koers zet naar ''de overkant''. Maar in dit geval kan een nieuwe route worden gevolgd. Het is een traject met grote afwisseling over een lengte van 22 kilometer.

De kosten voor deelname bedragen drie euro. De overtocht met de veerpont wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de stichting Oud Burgermannen- en Vrouwenhuis. Dranken en versnaperingen in de rust/pauze zijn voor eigen rekening.

Aanmelden kan via: Hans Mulders, De Schouw 2, 4002Gl, Tiel, telefoon 06-46339978, e-mail: muldershm@gmail.com. Of: Ria Huibers, Rijswijklaan 65, 4006GB, Tiel, telefoon 0344-630936, e-mail: ria.huibers68@live.nl.