• Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen beleeft veel plezier aan avondvierdaagse

TIEL De deelnemers van Flipje op wielen aan de avondvierdaagse van de wijkvereniging Passewaaij hebben een week van ongekend plezier achter de rug. Het waren prachtige tochten bij uitermate gunstige weersomstandigheden met routes waarop veel te beleven en te zien was.

Elke avond werd vertrokken vanaf de locatie aan het Koerierspad in Passewaaij, waarbij de deelnemers zich aanpasten aan de snelheid van de wandelaars. Het dagelijkse traject had een lengte van circa 10 kilometer. Hier en daar was voor de scootmobielrijders uit verkeerstechnisch oogpunt een kleine aanpassing noodzakelijk, maar die problemen werden vlekkeloos opgelost.

De organisatie legde veel eer in met de toelating, maar ook met de verzorging en begeleiding. Bovendien zorgde zij voor een feestelijke intocht met muzikale ondersteuning van twee bands. Die bestond uit de pittige klanken van de BBK-formatie en de vrolijke inbreng van dweilorkest de Eigenheimers. In het winkelcentrum van Passewaaij wachtte een grote schare fans de deelnemers op, veelal met bloemen. De uitreiking van de medailles vormde daarbij een aparte happening.

Flipje op wielen vervolgt haar programma met nog vier toertochten. De data daarvan zijn 20 juni, 18 juli, 22 augustus en 19 september. Alle bijzonderheden zijn altijd te vinden om de website www.flipjeopwielen.nl en in de plaatselijke bladen.

Info: Hans Mulders, 06-46339978, muldershm@gmail.com, Ria Huibers, 0344-630936, ria.huibers68@live.nl