• Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen beleeft plezier aan sportdag

TIEL Flipje op wielen beleefde veel plezier aan de aan de sportdag die Ouderen Gelderland en de gemeente Tiel hielden op en rond de Waalbandijk. Hoewel de weersvooruitzichten ongunstig waren viel het achteraf toch allemaal mee. Op de heenweg was het uitwaaien geblazen, maar liet ook het zonnetje zich regelmatig zien, op de terugweg verliep het wat rustiger met een route via enkele binnenwegen.

Bij de camping in Zennewijnen was er een korte pauze. Mede door de activiteiten ter plaatse leverde de tussenstop ook nog het nodige bekijks op. Bij de start en op de camping vormde de komst van Flipje een kleurrijk intermezzo. Het fruitbaasje nam zelfs even plaats in een scootmobiel en ging spontaan op de foto met de deelnemers.

Flipje op wielen houdt woensdag 21 september in het kader van de vaste reeks een nieuwe toertocht. De kosten voor deelname bedragen drie euro. De deelnemers wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg. De snelheid van de scootmobiel moet hoger zijn dan 10 km per uur.

Aanmelden: Hans Mulders, De Schouw 2 Tiel 06-46339978 muldershm@gmail.com, Ria Huibers, Rijswijklaan 65 Tiel, 0344-630936, ria.huibers68@live.nl