Excursie Parkinson Café Tiel-Rivierenland

TIEL Het Parkinson Café Tiel-Rivierenland gaat maandag 25 maart op excursie naar het Toverbaltheater in Beneden-Leeuwen.

De middag begint met een lunch en daarna kunnen de aanwezigen genieten van de show Omwarmen in het theater. 'Hoe ga je om met je beperkingen en hoe kun je nog plezier hebben in het leven ondanks je beperkte mogelijkheden?' De toneelspelers in deze muzikale theatershow zijn daar zelf het levende bewijs van want allen leven met een beperking. De middag wordt afgesloten met koffie en wat lekkers.

Na de lunch en voorstelling is er gelegenheid om met lotgenoten na te praten onder het genot van een kopje koffie. Voor deze middag wordt een bijdrage van € 20,- gevraagd. De middag start om 12:00 uur en duurt tot circa 16:00 uur. Aanmelden tot uiterlijk 16 maart: rvdseijs@hotmail.com.
De bijdrage van €20,- overmaken naar onderstaande: bankrekening NL40RABO0156906244 tnv Parkinson Vereniging Bunnik. Vermeld hierbij 'Theater Toverbal uitje Tiel'. Rolstoel en scootmobiel toegankelijk.