• Esther Coumans
  • Esther Coumans
  • Esther Coumans

Sparen voor Corso by Night

TIEL Klanten bij Albert Heijn-filialen in de regio Rivierenland kunnen de komende weken sparen voor een tribunekaart voor Corso by Night. Het avondcorso kende vorig jaar een verrassend debuut en ook de tweede editie op zaterdag 21 september belooft weer sfeervol en spectaculair te worden.

De spaaractie begint 12 augustus en duurt tot en met 20 september. Bij het inleveren van een volle spaarkaart krijgen klanten 5 euro korting, waardoor ze het avondcorso op de tribune voor 7,50 euro kunnen bezoeken. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een fruitzegel. Vijf zegels betekent een volle kaart, die bij de kassa ingewisseld kan worden voor een ticket met bijbetaling van 7,50 euro.

Aan de actie doen de volgende filialen mee: AH Molenstraatje Tiel en Tiel Passewaaij, Piazza Center Gorinchem en Hoog Dalem Gorinchem, Leerdam, Culemborg en AH Achter 't Veer Geldermalsen. In totaal gaat het om 2000 kaarten, zolang de voorraad strekt. De organisatie zet extra tribunes neer om ook andere bezoekers de kans te geven het avondcorso te zien.

Voorzitter Laurens Verspuij van Stichting 4-Stromenland is enorm blij met de AH-actie: ,,Super dat een A-merk als Albert Heijn met beide voeten in de lokale gemeenschap staat. Met een warm hart boodschappen doen bij de AH en tegelijkertijd sparen voor toegang tot ons prachtige avondcorso. Wat je zegt een prijspakker."

Jeremy van der Horst, supermarktmanager bij AH Molenstraatje Tiel: ,,Een actie waarmee we in Rivierenland als Albert Heijn het verschil kunnen maken in de buurt. Wij zijn trots dat we onze naam kunnen verbinden aan een evenement dat in de regio van grote betekenis is in de gemeenschap.''