• Rene van IJzendoorn

Erg blije winnaars Betuwe Kersencampagne

TIEL Op Fruitcorsozaterdag, 15 september, werden de hoofdprijzen overhandigd aan de winnaars van de Betuwe Kersencampagne. De prijzen werden uitgereikt door Roland van Vugt, directeur Stadspromotie Tiel.

Om de consument kennis te laten maken met de Betuwse Kersen werd de afgelopen zomer een ludieke win-actie georganiseerd.Uit het hele land kwamen maar liefst 8300 inzendingen binnen. Er waren vijf gratis weekendarrangementen te winnen, aangeboden door Van der Valk Hotel Tiel.

Tijdens de prijsuitreiking kregen de winnaars een 'Flipje-goodiebag' aangeboden, met onder andere toegangskaarten voor het Fruitcorso en het Flipje & Streekmuseum. Fruitteler Aart Blom, (directeur Fruitpartners Blom) had voor elke winnaar nog een fruitkistje Betuwse appels & peren als verrassing meegenomen.

De uitreiking vond plaats bij Van der Valk Hotel Tiel, waar Annabel van der Valk als gastvrouw optrad.

De winnaars van de Betuwe Kersencampagne zijn geworden familie Phielix uit Zeist, mevr. van Rooijen uit Voorburg, dhr. Da Silva uit Rotterdam, mevr. Pereira uit Rotterdam en familie Van den Akker uit Delfgauw.

De Betuwe Kersencampagne is mede mogelijk gemaakt door Stadspromotie Tiel, Flipje- en streekmuseum Tiel, Fruitcorso, Fruitpartners Blom en Van der Valk Hotel Tiel

Info: www.betuwekers.nl