Eerstelijns Centrum Tiel zoekt jonge patiënten

TIEL - Het Eerstelijns Centrum Tiel zoekt patiënten die hun mening willen geven over de service en zorgverlening van het centrum. Vooral patiënten tussen de 20 en 40 jaar worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het cliëntenberaad. Het cliëntenberaad komt drie keer per jaar bij elkaar. Reiskosten worden vergoed.

Het cliëntenberaad van het Eerstelijns Centrum Tiel start in maart. Patiënten kunnen hier hun mening geven over zaken als de bereikbaarheid van het centrum, de gastvrijheid en de kwaliteit van zorg. Er hebben zich al meerdere 50-plussers aangemeld voor het cliëntenberaad, maar nog geen jonge patiënten. Vandaar deze oproep voor jonge inwoners van Tiel.

Het Eerstelijns Centrum Tiel is op zoek naar jonge patiënten die in Tiel wonen en het leuk vinden om in een groepje te praten over het centrum. Het cliëntenberaad komt drie keer per jaar bij elkaar. Het Eerstelijns Centrum Tiel vindt het belangrijk dat mensen vrij kunnen spreken. Daarom zal het cliëntenberaad door een onafhankelijke partij - Zorgbelang Gelderland - worden begeleid.

Aanmelden bij Susan van den Bergh van het Eerstelijns Centrum Tiel, 0344 - 640953, s.vandenbergh@ecttiel.nl