• Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg

Eerste toertocht Flipje op wielen

TIEL De serie jaarlijkse toertochten van Flipje op wielen begint op woensdag 17 mei. De start is om 13.00 uur in de verkeerstuin van Vrijthof aan de Burgemeester Meslaan 49. De route leidt naar de omgeving van Kapel-Avezaath, Wadenoijen en Zennewijnen.

Het traject heeft een lengte van circa 22 kilometer. Halverwege is er een pauze met een gezellig aansteekpunt. De organisatie rekent op grote deelname. Vorig jaar werd zelfs een record geboekt met de Maas en Waaltocht. De tocht van woensdag 17 mei, die onderdeel uitmaakt van een serie van vijf, leidt de deelnemers langs mooie Betuwse landschappen.

De kosten voor deelname bedragen drie euro. Dranken en versnaperingen in de rust/pauze zijn voor eigen rekening. De deelnemers wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg. De snelheid van de scootmobiel moet hoger zijn dan 10 km per uur.

De data voor de volgende toertochten zijn 21 juni, 19 juli, 23 augustus en 20 september.

Aanmelden: Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, 06-46339978, muldershm@gmail.com en Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, 0344-630936, ria.huibers68@live.nl.

Foto: De scootmobielbezitters genieten intens tijdens de toertochten van Flipje op wielen.