• Rijkswaterstaat
  • Rijkswaterstaat

Dodelijk slachtoffer bij ongeval A15 (video)

OCHTEN De A15 is weer eens het toneel van een zwaar ongeval met dodelijke afloop. Op de A15 richting Rotterdam vond donderdagmorgen een ongeluk plaats waarbij vier vrachtwagens waren betrokken.

De politie kreeg even na half 10 een melding van het ongeval. Op de snelweg troffen de hulpdiensten vier vrachtwagens aan die met elkaar in aanrijding waren gekomen. Voor zover nu bekend stond er op het moment van de aanrijding een file.

Eén van de bestuurders van de vrachtwagens is overleden, het gaat om een 56-jarige man uit Meteren. Verder zijn er geen gewonden gevallen. De toedracht van het ongeval is nog niet officieel vastgesteld door de politie, daar wordt nu onderzoek naar gedaan. Er gaan geruchten in de media dat het ongeval is veroorzaakt door een container die van een vrachtwagen viel, vooralsnog gaat de politie er echter vanuit dat er een container van een vrachtwagen is gevallen door het ongeval.

Vanwege de ravage op de weg en het onderzoek naar de oorzaak is de snelweg op dit moment afgesloten. Hoe lang dit precies zal duren is nog niet duidelijk.

Bron video: @chapeaubas92 (via Twitter)