• Agnietenhof

December feestmaand in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

TIEL Van theaterconcerten en cabaretvoorstellingen met een kersttintje tot prachtig ballet en een grappige familievoorstelling. In december zijn de mooiste voorstellingen te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

Op zaterdag 9 december komen de grootste hits uit de Top 2000 voorbij in het theaterconcert 'Top 2000 Live'. Kleinere liedjes zijn te horen in het concert van Zijlstra 'Liedjes voor tegen de kerst' op vrijdag 15 december. Niet alleen Nederlandse, ook Ierse en Russische muzikanten komen naar de Agnietenhof. Op dinsdag 19 december klinkt muziek op Keltische harp, uillean pipes en bodhrán in 'Irish Christmas' en op vrijdag 22 december brengen de Wolga Kozakken een sfeervol kerstconcert.

Dansgezelschap Scapino Ballet Rotterdam danst op zeer hoog niveau de voorstelling 'Scala' op dinsdag 19 december. Het gezelschap wordt begeleid door tien musici van Combattimento en twee operazangers. Samen met de imposante kostuums zorgt dit voor een operateske enscenering. Niet in de decembermaand, maar wel in de kerstvakantie staat 'Het Zwanenmeer'. Op dinsdag 2 januari danst Ballet & Orkest van de Staatsopera van Tatarstan een vernieuwde uitvoering van de klassieker.

Voor de kinderen die nog niet weten wat te doen in de kerstvakantie: op donderdag 28 december is familiemusical 'Dummie de Mummie' te zien voor iedereen ouder dan 6 jaar. De moeders kunnen op vrijdag 29 december uitpakken met Vuile Huichelaar. Even geen goede voornemens, geld uitgeven, ingewikkelde gerechten en opgelegde gezelligheid, maar een vrolijke meezing-kerstshow.

Kaarten voor de voorstellingen zijn te bestellen via agnietenhof.nl, telefonisch via 0344-673500 en aan de kassa van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.