Cursus scootmobiel slaat aan

TIEL De mobiliteitstuin van Vrijthof aan de Burgemeester Meslaan was de plaats van handeling voor de jaarlijkse vaardigheidstraining van scootmobielbezitters.

De deelname bleef enigszins onder de verwachtingen, maar kende wel een programma met tal van nuttige tips via een uiteenzetting van Veilig Verkeer. De training vond plaats met ondersteuning van Flipje op wielen en SZR in samenwerking met het bedrijfsleven. De gemeente Tiel en Regio Rivierenland zorgden voor een bijdrage. Wijkagent Wouter Bralts kwam een kijkje nemen en toonde zich vol lof.

Inmiddels heeft Flipje op wielen de data vastgesteld voor de toertochten in de zomermaanden. Deze zijn op de woensdagen 25 mei, 22 juni, 20 juli, 24 augustus en 21 september. In het algemeen is de vertrektijd altijd om 13 uur vanaf de verkeerstuin bij Vrijthof. Afwijkingen worden tijdig bekend gemaakt. Bijzonderheden zijn te vinden op de website: www.flipjeopwielen.nl

Foto: In de verkeerstuin van Vrijthof was het druk oefenen om nauwkeurig obstakels te omzeilen en bochten veilig in te gaan.