• Opbouw Foodtruckfestival in Kalverbos in 2015.

    Esther Coumans

Bruisend Food Truck Festival in Tiel

TIEL Komend weekend bruist het in en rond het Kalverbos in Tiel tijdens het Fruitcorso. Ongeveer 25 foodtrucks serveren zowel zaterdag als zondag 17 en 18 september vanuit hun keuken op wielen de lekkerste gerechtjes. Van broodjes hamburger en pulled pork tot vers gebakken kokoskoeken en warme wafels. Inmiddels is de food line-up bekend, een kleine greep uit het grote assortiment: de BaristaBus, Betty's Bakplaat & BBQ, Chef Piri-Piri, Ekafe, Madame Cocos, Meat at the Bar en Tasty Indian Bites.

Muziek en entertainment ontbreken niet op dit 'festival van het lekkere eten'. Op zaterdagmiddag/avond treedt van 17.30 tot 21.00 uur de Little Boogie Boy Bluesband op. Hun veelzijdige genre wordt door kenners ook wel omschreven als 'happy blues': een mix van Chicago, Mississippi en blues, die tegen de soul aanzit. Ook op zondag is er de hele dag live muziek aanwezig met als afsluiting vanaf 17.30 uur de band New Leaf, die van alle markten thuis is: Nederlandstalige pop, Latin, rock, country en actuele hits.

De Buurman en Buurman Kluskeet

Het Food Truck Festival tijdens het Fruitcorso krijgt er zaterdag en zondag een leuke attractie bij voor de kinderen: de Buurman en Buurman Kluskeet. De Kluskeet is een mobiele, professionele fotostudio, vol met Buurman en Buurman verrassingen. Het resultaat: een unieke foto in een mooie omgeving met Buurman en Buurman.

Label:

Fruitcorso