• De audities voor 'De Nacht van Flipje' zijn geslaagd

    Robin de Ridder

Audities voor familiemusical 'De Nacht van Flipje' in de Agnietenhof geslaagd

TIEL Na een aantal intensieve auditierondes is de cast van familiemusical 'De Nacht van Flipje' bekend! Maar liefst 200 talenten uit de regio meldden zich voor een rol in de jubileumproductie van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. De audities zijn geslaagd en de tegenspelers van Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga zijn bekend. Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 december wordt de voorstelling gespeeld in Agnietenhof Tiel.

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei kwamen de geselecteerde auditanten naar de Agnietenhof voor een spannende eerste auditie. In duo's speelden zij een scène uit de voorstelling. Met zoveel amateurtalent in de regio was het voor de jury – bestaande uit scriptschrijver Dick van den Heuvel, regisseur Bruun Kuijt, acteur Alfred van den Heuvel, producent Gerda van Roshum en productieassistenten Irene Dolk en Joris van Harmelen – een genot om naar te kijken.


Na de eerste selectie verzamelden de overgebleven deelnemers zich voor de tweede auditieronde op zondag 19 mei in de Grote Zaal van de Tielse schouwburg. Na veel wikken en wegen werd door de jury voor elke rol de beste kandidaat geselecteerd. Bekijk de volledige cast op www.denachtvanflipje.nl.

De Nacht van Flipje (7-99 jr) | vr 20 t/m zo 29 dec 2019 – diverse tijden | Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof | www.agnietenhof.nl | 0344 673 500 (kassa Agnietenhof, Sint Agnietenstraat 2) of Zinder Balie (Rechtbankstraat 1, alleen PIN)