• Marco van Deick

Stichting SinT viert 15 jarig jubileum met twee voorstellingen

TIEL Stichting SinT bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze met twee kinderfeesten. Een voorstelling op 1 december en een andere voorstelling op 7 december, De voorverkoop van deze twee kinderfeesten start vrijdag 18 oktober.

Op zondag 1 december is er een grote Sinterklaasvoorstelling in Schouwburg De Agnietenhof in Tiel. Tijdens deze voorstelling wordt de presentatie gedaan door Cees van der Meer. Er zijn onder meer optredens van Peter en de Vliegmachien, dansgroep Di-vice en Sinterklaas is ook aanwezig. Vanaf 12.30 uur gaat de zaal van Schouwburg Agnietenhof open gaan. Om 13.00 uur start de voorstelling en eindigt om 15.00 uur. Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Flippas.
De kaarten kosten 7 euro voor zowel kinderen als volwassenen. Deze kaarten zijn combikaarten en geven ook toegang tot de voorstelling Dag Sinterklaasje (Hallo Kerstman) op 7 december bij Hotel van der Valk in Tiel. Op is op.

Bij Hotel Van der Valk vindt zaterdag 7 december de voorstelling Dag Sinterklaasje (Hallo Kerstman) plaats. Sinterklaas en de Kerstman zijn al heel lang goed bevriend en hebben daarom besloten op voor één keer een geweldig feest te organiseren bij Hotel van der Valk Tiel. Sinterklaas blijft voor deze bijzondere gelegenheid wat langer in het land. Er worden niet één, maar twee voorstellingen gegeven. Voorstellingen vinden plaats om 13.00 en 15.00 uur en tijd van aanvang staat vermeld op de combikaarten.

Kaarten zijn vanaf 18 oktober in de voorverkoop beschikbaar. Deze zijn te koop bij Kookwinkel Ooostendorp, Hema en Intertoys.

De intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats op zondag 24 november. Het totale programma is terug te vinden op www.sintintiel.nl