• Buren B!zonder
  • ERWIN MAES
  • Govert Govers
  • Marly Frey
  • Buren B!zonder

15 jaar Kunstroute Buren B!zonder

BUREN In het weekend van 2 en 3 juni kunnen kunstliefhebbers genieten van het 15e jaar van de Open Atelierroute van Buren B!zonder. Dit jubileum wordt feestelijk gevierd en diverse kunstenaars hebben voor de gelegenheid een speciaal kunstwerk gemaakt.

Dertig kunstenaars exposeren in zestien Betuwse ateliers. Drie daarvan doen zelfs al 15 jaar mee: Jeanette van Zanten, Tonny Strik en Atelier van Tuil. De kunstenaars en hun gasten zijn te vinden in Erichem, Maurik, Kerk-Avezaath, Lienden, Ommeren, Buren, Zoelen en Zoelmond. Op de overzichtstentoonstelling bij het Gallery Huis in Zoelen hangt van elke kunstenaar een werk, zo kan de kunstliefhebber een eigen route samenstellen. Tevens zijn bij de overzichtstentoonstelling en in de ateliers de flyers van de route verkrijgbaar.

De kunstenaars laten hun werk zien en vertellen er graag over. Met een grote variëteit aan deelnemers staat Buren B!zonder garant voor een rijk aanbod waar voor elke kunstliefhebber wat te vinden is. Van realistische tot abstracte moderne kunst. Van schilderijen tot sierraden. In sommige ateliers zijn ook demonstraties, live muziek en art performance. De ateliers zijn te herkennen aan de kleurrijke banieren. De toegang is van 11-17 uur en is geheel gratis.

Info: www.kunstrouteburen.nl