Lokaal lezersnieuws

Vakantie Bijbel Week Lienden

 

                                     logo SchatRijk

KOM OOK en voel je schatrijk…

In de laatste week van deze zomervakantie kun je tijdens de VBW met je vrienden en vriendinnen op zoek naar schatten in de Bijbel.

Tielse Fjorden succesvol op regionale keuring

Zaterdag 3 augustus werd er een Fjordendag gehouden bij de Roskam manege in Kapel-Avezaath. Aan deze dag hebben ook de Fjorden van Stal Versteegh deelgenomen en niet onverdienstelijk.

Eerste seizoen Walking Football succesvol

Ontmoeting, sociale contacten en gezond bewegen met Walking Football in Tiel

Brug op zijn kant?Spectaculaire oefening Betuwse waterkering in beeld

Vanaf de N320 bij Wijk bij Duurstede zie je hem liggen, naast de Prinses Marijkesluizen. Maar wat doet dat blauwe ding eigenlijk in het Amsterdam-Rijnkanaal? Met die boogconstructie lijkt het wel een brug op zijn kant.

Flipje wordt nationaal erfgoed

Het RAR digitaliseert 100 jaar archief van Mij. De Betuwe met financiering van Metamorfoze.  

MINDFULNESS CURSUS TIEL

In september start The Soul Searching Company wederom een 8 weekse mindfulnesscursus in TIEL. Een wetenschappelijk bewezen traject gericht op o.a. stressreductie. Krijg inzicht in je eigen belemmerende denk- en gedragspatronen en leer grenzen te stellen.

Gewoon Taal nodigt schrijvers uit voor ‘Zomerschrijfsels 2019’

Wordt de zomer van dit jaar net zo geweldig als die van 2018? We zullen het zien. Maar wie de warmte van de zomermaanden van zich af wil schrijven, kan ook dit jaar weer meedoen aan het schrijfevenement ‘Zomerschrijfsels’.

Eindfeest 2019 Den Aldenhaag

Op donderdag 18 juli heeft het eindfeest van OBS Den Aldenhaag in Zoelen plaats gevonden. Het jaar is omgevlogen waarin veel positieve stappen zijn ondernomen. Hierdoor kan de dorpsschool het jaar met een groei van bijna 40% afsluiten.

Groot Speelveld in de Schepebuurt gerealiseerd

De Schepebuurt heeft een nieuw speelveld van 25x50 meter. Het oude veld, is opgeknapt. Nu liggen er twee voetbalvelden cq basketbalveld en een fiets crossbaan voor de kinderen. De speeltuin is omheind en op korte termijn ook het speelveld.

Nieuwe bestuursleden voor de Stichting Burgerweeshuis Tiel

Het College van Regenten van de Stichting Burgerweeshuis Tiel bestaat uit 5 bestuursleden en een administrateur.

Pagina's