Lokaal lezersnieuws

Prijswinnaars boekenactie IJsalon Daisy's Tiel

De afgelopen twee weken kon je bij IJssalon Daisy's Tiel meedoen met een leuke winactie. De ijssalon stond helemaal in het teken van het nieuwste boek van kinderboekenschrijfster Tosca Menten: Siem en Struis en de waanzinnige schuimbom.

TERRASCONCERT KUNST EN VRIENDSCHAP

Door familieomstandigheden konden wij het Terrasconcert op 2 juni jl bij Eetcafé “Hier is ’t” niet laten doorgaan.

Beter een goede buur dan een verre vriend!

Dat is zeker het geval voor het Hertenkamp in Tiel. Donderdag 13 juni draagde de bewoners van de Westluijnse, en buren van het Hertenkamp, een cheque over van meer dan € 600,-. Zeker met de aankomende bezuinigingen een meer dan welkome steun in de rug.

Cursus eerste hulp bij psychische problemen: iets voor jou?

Heb jij in het dagelijks leven of in je werk te maken met mensen met psychische problemen, bijvoorbeeld als vrijwilliger of als werknemer/werkgever? Dan is de cursus MHFA mogelijk interessant voor jou!

 

10.000 euro voor straatkinderen Tanzania

Tweedehands boekwinkel De Boekenlegger in Tiel doneert weer 10.000 euro aan Upendo Daima, een project voor straatkinderen in Tanzania. De winkel in de Vleesstraat, gerund doorvrijwilligers, verkoopt al 15 jaar boeken voor dat project.

Perspectief op werk ondertekend en ingediend bij SZW

Werk… de motor achter een inclusief en ondernemend Rivierenland.

Vorige week is het regionale actieplan Perspectief op Werk ingediend bij het ministerie van SZW. Het plan  heeft tot doel om mensen in Rivierenland die nog niet werken en dat wel graag willen aan werk te helpen.

Cursus SoulFitness

Vanaf 11 juni start Elske Hoen van praktijk Vitaalkunst in Wageningen de introductiecursus SoulFitness. Deze duurt vijf weken van 11 juni tot 12 juli en is zowel live in Wageningen als thuis vanuit Tiel online te volgen.

Onthulling gedenknaald op Willem III kazerne in Apeldoorn

Afgelopen november verhuisde de mysterieuze gedenknaald, die 35 jaar achter het marechausseemuseum in Buren stond, op een dieplader van Defensie weer naar zijn thuishaven op de Willem III kazerne in Apeldoorn.

SRC FM neemt nieuwe zendinstallatie in gebruik

Afgelopen week heeft SRC FM, de streekomroep voor Buren, Culemborg, Vijfheerenlanden en West Betuwe een nieuwe zendinstallatie in gebruik genomen in Geldermalsen.

SRC FM neemt nieuwe zendinstallatie in gebruik

Afgelopen week heeft SRC FM, de streekomroep voor Buren, Culemborg, Vijfheerenlanden en West Betuwe een nieuwe zendinstallatie in gebruik genomen in Geldermalsen.

Pagina's