Deel je nieuws

Markt rondom de St. Anna kerk

Rommelmarkt rondom de St. Anna kerk van 10.00 - 15.00 uur.

Hosanna zoekt leden

Op dinsdag 3 september 2019 begint het nieuwe zangseizoen van de Christelijk Gemengde Zangvereniging Hosanna uit Lienden. Wij repeteren iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Open Deur aan de Papestraat 4 te Lienden. Dit is naast de kerk.

Koorseizoen "Hadarah" van start!

Op dinsdagavond 3 september gaat CJGK “Hadarah” weer beginnen met repeteren.

Heb je er ooit wel eens over gedacht om te gaan zingen in een koor? Dan is dit je kans!

vervolgstap in je carrière alspedagogisch medewerker? Solliciteer dan op deze vacature, pm-er met kerncoach taken!(16 tot 20 uur pe

Naast pedagogisch medewerker op de locatie ben je als kerncoach de spin in het web van deze locatie. Je bent een positief ingestelde kartrekker met empathisch vermogen. Je voelt je verantwoordelijk en wilt de beste en leukste kinderopvang bieden.

Leuke combinatie functie van huishoudelijk medewerker en medewerker tussenschoolse opvang (8-12 uur per

Werken in de kinderopvang is niet zomaar werk. Geen dag is hetzelfde en daar heb jij een aandeel in. Je krijgt tijdens jouw werk niet alleen aandacht van de kinderen maar ook van ons.

pedagogisch werker 32-36 uur

Ben jij de beste? Solliciteer direct naar de functie pedagogisch medewerker. Ben je al heel erg goed, maar wil jij je blijven ontwikkelen, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Interesse? Zoek contact met

Wendy 06-10075167, snelle reactie? App mij dan!

 

Gezocht, bso medewerker & activiteiten coördinator

Ben jij die BSO-er die collega's enthousiasmeert voor activiteiten? Dan zoeken wij jou! (ca.12-24 uur te Zoelen) 

Je werkt in onze nieuwe BSO 12 uur per week, op maandag, dinsdag en donderdag.

WinWin kindertraining hond en kind

De WinWin kindertraining is bedoeld om kinderen te laten nadenken over specifieke risicosituaties die zich kunnen voordoen met kinderen en honden. In de training leren de kinderen op speelse wijze gevaarlijke situaties te herkennen.

WinWin start kindertraining. Hond en kind veilig en gelukkig!

De WinWin kindertraining is bedoeld om kinderen te laten nadenken over specifieke risicosituaties die zich kunnen voordoen met kinderen en honden. In de training leren de kinderen op speelse wijze gevaarlijke situaties te herkennen.

Tec zaterdag2 verslaat Wadenoijen1

Donderdagavond stond op Sportpark De Iepengaard de vriendschappelijke wedstrijd Wadenoijen1 - TEC zaterdag2 op het programma. TEC dat uitkomt in de reserve 2e klasse speelde een prima wedstrijd. TEC ging dat ook met een 1-0 voorsprong (doelpunt Dirk van Zetten) de rust in.

Pagina's