• Gratis workshops bij YourBalance

YourBalance Proeverij

04-01-2016, 13:40 | Lezersnieuws | YourBalance

Op zaterdag 16 januari geeft Studio YourBalance in Tiel een indruk van (deel van haar) aanbod door middel van twee gratis workshops. Voor degenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning is er van 9:30-10:45 de workshop Restore & Relax. Deze workshop combineert Easy & Restorative Yoga, Thai Yoga Massage en Yoga Nidra. Voor degenen die op zoek zijn naar een actievere vorm van ontspanning is er de workshop Active & Fun van 11:00-12:15. Tijdens deze tweede workshop combineren we Power Yoga, Do-In Yoga en Thai Yoga Massage.

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk: met/zonder yoga-ervaring en of je nu wel of niet al lessen of workshops volgt bij YourBalance.

Daarnaast is de studio geopend van 9:00-13:00 uur voor geïnteresseerden. Het is die ochtend mogelijk om vrijblijvend meer informatie te krijgen over groepslessen en personal training in yoga en pilates, het brede massage-aanbod en de workshops en korte cursussen die YourBalance de komende maanden aanbiedt.

Voor meer informatie over YourBalance en de YourBalance Proeverij zie www.yourbalance.nl. Aanmelden voor één of beide workshops kan via info@yourbalance.nl of je kunt die ochtend gewoon binnen komen lopen op de Burg. Meslaan 85 in Tiel.