• Wuite Mode bestaat dit jaar 30 jaar en in februari de FlipPas-prijzenpartner. Spaar met de FlipPas en maak kans op een shoptegoed bij Wuite Mode van maar liefst € 600,-.

    Janet Kooren

Wuite Mode Tiel in februari prijzenpartner FlipPas

02-02-2019, 14:35 | Lezersnieuws | Rene

Een nieuw logo en een aanpassing in de naam, maar vertrouwde kwaliteit en een bekend adres: Wuite Mode Tiel bestaat dit jaar alweer dertig jaar. En dat willen ze weten. Om te beginnen dus met dat nieuwe logo en de FlipPas-maandprijs van februari. De winnaar kan voor maar liefst zeshonderd euro shoppen in de zeer uitgebreide collectie.

Voor veel klanten zijn ze een vast adres. Vraag Annemiek Wuite of haar medewerkers om een broek met een bepaalde snit, hier niet te strak, daar niet te wijd, en ze pakken in negen van de tien gevallen precies de juiste pasvorm en maat voor je uit het schap. Ze helpen combineren voor ieder seizoen en hebben nu in de winkel wat je vandaag kunt dragen. “Een voordeel van klein zijn,” noemt Annemiek het. “Wij kopen iedere week nieuw in en kunnen daardoor kleding voor dat moment kopen. Natuurlijk hebben we daar ook onze eigen adressen voor. De grote winkelketens die de hele grote aantallen leveren, kunnen niet zo flexibel inspelen. Dat is echt een groot verschil.”

Direct draagbaar

Ook nu weer heeft ze een prachtige ‘tussencollectie’, zoals ze het noemt. Alles in de winkel is bijna altijd direct draagbaar, eventueel in combinaties waarover het advies dus direct wordt gegeven. Of er iets te vertellen is over de collectie voor het nieuwe seizoen? “Ik vind het heerlijk dat alle kleuren dit seizoen kunnen. Sowieso vind ik dat je alle kleding langer dan een seizoen moet kunnen dragen. En dat je dat dus ook terug moet zien in de kwaliteit. En ook daarin kunnen wij ons onderscheiden.”

In het kort noemt ze het kenmerkende van haar collecties: “Draagbaar, jezelf kunnen blijven in een kledingstuk.” Nog twee andere kenmerken: de kleding moet zelf te wassen zijn én de maatvoering moet kloppen. “We kopen rechtstreeks bij de merken die we voeren en ik heb het liefst natuurlijke materialen. Voor de dames zijn de merken Red Button en NED erg gewaardeerd en ook Soyaconcept en Yest. Voor de mannen hebben we Berric Styles, en Twinlife, No Excess, Noize en natuurlijk Wrangler. En echt voor iedereen. Of je nu lang, kort, dik of dun bent, iedereen kan bij ons terecht.”

Dertig jaar

Over het dertigjarig bestaan zegt ze: “We willen er het hele jaar een feestje van maken. De winnaar van de FlipPas-maandprijs mag zelf weten hoe die besteed wordt en wanneer. Bovendien geven we in de maand maart dubbele punten.

Meer informatie: www.flippas.nl