• Otto Wildemans, 25 jaar NVM makelaar

    PETERTROMPETTER

Wildemans Makelaars viert jubileum met nieuwe website

09-09-2015, 09:31 | Lezersnieuws | Otto Wildemans

Otto Wildemans werd 25 jaar geleden door de rechtbank beëdigd als makelaar-taxateur. De makelaar is al 25 jaar actief in de Betuwe. Sinds 2007 heeft hij zijn eigen kantoor: Wildemans Makelaars in Tiel. Wildemans viert zijn jubileum met een nieuwe website en een lokale reclamecampagne.

Begin september is de nieuwe website (www.wildemansmakelaars) de lucht ingegaan. Daarnaast vestigen driehoeksborden in Tiel de aandacht op de makelaar die de Betuwe als werkgebied heeft. Wildemans is geboren en getogen in de regio en heeft er altijd gewerkt. "Ik ken de mensen en weet hier de weg", zegt hij. Voor zijn klanten is dat een meerwaarde. Wildemans heeft de laatste informatie over huizen, kopers en verkopers in de regio. Kennis die hem helpt bij het vinden van de juiste match voor zijn klanten.

Expertise verzekerd

De afgelopen 25 jaar is er veel veranderd. Internet heeft de huizenmark transparant gemaakt. Iedereen heeft toegang tot de informatie. Mensen die een huis kopen of verkopen, hebben echter nog steeds behoefte aan het advies van een expert die de informatiestroom kan filteren en de juiste informatie kan opdiepen. Bij dat laatste kan worden gedacht aan bestemmingsplanonderzoek en juridisch onderzoek naar erfdienstbaarheden, Wildemans is zo'n expert. Als Registermakelaar-taxateur (register VastgoedCert) en NVM-makelaar houdt hij zijn kennis up-to-date. Met het stappenplan voor verkoop en aankoop laat Wildemans zien welke onderdelen de klant desgewenst zelf kan uitvoeren en welke taken hij de expert wil laten uitvoeren.

Persoonlijke dienstverlening

Wildemans Makelaars is een klein, flexibel bedrijf met korte communicatielijnen. Samen met zijn vrouw Josine vormt Otto Wildemans de vaste kern, met ondersteuning van een team van specialisten, zoals een bouwkundig adviseur, een hypotheekadviseur, een stylist en fotograaf. Wildemans is vanaf het begin tot eind betrokken: hij doet het intakegesprek en vertegenwoordigt de klant in de onderhandelingen. De dienstverlening is persoonlijk en dat moet ook, vindt Wildemans: "De klant kiest je omdat hij vertrouwen in je heeft." Regelmatig hoort hij van klanten dat zij het waarderen dat Wildemans rust en vertrouwen uitstraalt. "Kopen en verkopen van een huis is een stressvol proces voor de klant. Dan is het belangrijk dat je als makelaar nuchter en realistisch blijft." Wat de aanpak van Wildemans inhoudt, kan iedereen lezen op de nieuwe website: www.wildemansmakelaars.nl.

Foto: Mark Verweij.