• Walter Post

Walter Post senior communicatieadviseur in Ziekenhuis Rivierenland

02-10-2015, 17:11 | Lezersnieuws | Ziekenhuis Rivierenland

TIEL Oud-journalist Walter Post uit Tiel is per 1 oktober benoemd tot senior communicatie adviseur van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel. Hij valt direct onder de Raad van Bestuur.

Walter Post (1953) was bijna 30 jaar redacteur voor dagblad De Gelderlander. Het merendeel van die tijd werkte hij op de redactie van de editie Rivierenland in Tiel.

In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het naarbuiten brengen van nieuws uit de ziekenhuisorganisatie via verschillende kanalen en media. Meer precies voor het brengen van het verhaal van de mensen die in Ziekenhuis Rivierenland werken naar de inwoners van de regio Rivierenland. Het is immers prettig om te weten wat je te wachten staat als je onverwacht gebruik moet maken van een medisch specialist. In Ziekenhuis Rivierenland, dat door buitenstaanders 'hét mensenziekenhuis' wordt genoemd, is kwalitatief hoogwaardige medische zorg gekoppeld aan gastvrijheid, veiligheid en privacy.

Post is verder betrokken bij het strategisch inzetten van communicatie en public relations voor de ziekenhuisorganisatie en geeft leiding aan de afdeling communicatie.

Hij is bereikbaar via e-mail: walter.post@zrt.nl of telefonisch via 0344-674413. Zijn vaste werkdagen zijn de dinsdag en de donderdag.