• een deel van de vrijwilligers die afgelopen donderdag in het zonnetje zijn gezet door wethouder Frank Groen

    Dynamiek

Vrijwilligers van Dynamiek in het zonnetje gezet

19-07-2019, 09:54 | Lezersnieuws | lieke

Donderdag 18 juli was bij Dynamiek de jaarlijkse zomerbarbecue. Tijdens deze barbecue wordt er afscheid genomen van de vrijwilligers die afgelopen seizoen zijn gestopt met hun werkzaamheden bij Dynamiek. Zij stromen uit naar ander vrijwilligerswerk, een opleiding of betaald werk. Wethouder Frank Groen was aanwezig om deze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en hen veel succes in de toekomst te wensen. 

Dynamiek biedt verschillende diensten en activiteiten aan voor de inwoners van Tiel, zoals o.a. activiteiten rondom de Nederlandse taal, een klussendienst of de kledingherstelservice. Al deze activiteiten komen tot stand dankzij de inzet van wekelijks zo'n 40 vrijwilligers.

De barbecue, georganiseerd voor en door de vrijwilligers, is het startsein voor de zomersluiting; Dynamiek is gesloten van 26 juli tot en met 25 augustus. Vanaf 26 augustus staan de vrijwilligers weer klaar voor de Tielse inwoners.

Wilt u meer informatie over de activiteiten, diensten of het vrijwilligerswerk bij Dynamiek, kijk dan eens op www.mozaiekwelzijn.nl.