• TOOS kleuters - Schouwburgvoorstelling 'Energie'

  Erics Sengers
 • TOOS FoKus Reunited - Gathering

  Eric Sengers
 • TOOS streetdancers - Loading

  Eric Sengers
 • TOOS twirlers - Illusion Team A - Superkracht

  Eric Sengers
 • TOOS Twirlers - Illusion Team C en D - Bedtijd

  Erics Sengers

TOOS sluit bruisend afBoordevol energie sloot Dans- en Turnvereniging TOOS het seizoen af

03-07-2017, 11:00 | Lezersnieuws | A. Vergeer

Vorige week zaterdag spatte als eerste de energie van het podium bij de fantastische voorstelling 'Energie'. De dansers en twirlers zetten een schitterende show neer in de grote zaal van de Goudse Schouwburg. Moderne dans, streetdance, kleuterdans, jazzdans en verschillende twirl-routines werden vol verve en met passie gepresenteerd aan een enthousiast publiek.

Daarna door naar TOOS Plaza waar vorige week ouders sportief met hun kids meededen tijdens TOOS Gymt met Ouders. Vervolgens spekten afgelopen zaterdag 1 juli sportieve (dans)tieners, volwassen sporters en bestuursleden de clubkas door 15, 30 of zelfs 60 km te fietsen met de Rabobank Sponsorfietstocht. Tot slot was het zaterdag ook in TOOS Plaza een drukte van jewelste tijdens de sport-spring-'uit'stuif. Bijna 100 basisschool kids raasden over de tumblingbaan, de grote trampoline en de minitramps. Daarnaast kregen zij de kneepjes van het vak aangeleerd van enkele toppers uit de TOOS turnteams op de vaste dames- en herenturntoestellen.

Maandag 28 augustus staat het TOOS docententeam weer voor iedereen klaar! Het lesprogramma is zelfs uitgebreid met een nieuw turnuur voor meisjes van ±12-16 jaar, een nieuwe moderne dansles voor 20+, een extra kleutergymles, luchtacrobatiek (klimdoek) en een combi aerobic-BBB sportuur. Sporten bij TOOS kan al vanaf 1 jaar (ouder & kindgym) tot 80 jaar. Het nieuwe lesrooster biedt volop mogelijkheden: www.tooswaddinxveen.nl.