• Tielse Eqeep wint wereldwijde service award

    IFS

Tielse onderneming Eqeep wint wereldwijde service award!

03-11-2016, 13:50 | Lezersnieuws | Lisette de Boer

IFS, wereldwijd leverancier van applicatiesoftware, heeft het Nederlandse Eqeep uitgeroepen tot IFS Service Partner of the Year!

Tijdens de World Conference 2016 van IFS in Göteborg, Zweden, kwam de full-service dienstverlener als winnaar uit de bus.

De award geeft blijk van Eqeeps inzet, een goede samenwerking en bovenal de uitstekende dienstverlening aan gezamenlijke klanten.

Daarnaast blijkt hiermee dat het Nederlandse bedrijf zich binnen twee jaar succesvol heeft weten te profileren binnen het wereldwijde partnernetwerk.ver Eqeep

Eqeep levert dienstverlening op het gebied van systeem- en procesoptimalisatie en (applicatie)beheer. Eqeep heeft haar eigen Service Desk voor IFS-klanten en levert daarnaast functionele en technische consultancy zoals consultancy hoort te zijn: persoonlijk, helder en met de nadruk op vakkennis. Eqeep is een dienstverleningsorganisatie op het gebied van consultancy, detachering en contractmanagement. Dit doet zij bedrijfsonafhankelijk met ICT- en non-ICT-professionals die zowel eigen als externe medewerkers kunnen zijn.

Meer informatie is te vinden op: www.eqeep.nl