• Zweminstructeurs Arja en Laura nemen de awards in ontvangst

    Marciano Millenaar
  • Zwemles bij Spetterclub Tiel

    Jaro van Meerten
  • Zwemles bij Spetterclub Tiel

    Jaro van Meerten

Spetterclub Tiel zwemschool van het jaar

12-10-2017, 12:40 | Lezersnieuws | Marciano Millenaar

Tijdens de ZwembadBranche Dag op 11 oktober in De Fabrique in Utrecht zijn de Awards voor het 'Gouden Zeepaardje' uitgereikt. Zwemschool Spetterclub Tiel heeft de Award voor 'Zwemschool van het jaar' en 'Beste zwemlesteam van het jaar' in ontvangst mogen nemen.

Het Gouden Zeepaardje is een initiatief van ZwembadBranche. In verschillende categorieën is gezocht naar uitblinkers: wie onderscheidt zich van de rest? In totaal hebben meer dan 150 accommodaties meegedaan aan deze eerste editie. De winnaars van deze categorieën zijn bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek onder klanten. Aan de hand van een korte vragenlijst op een online reviewpagina kon men een beoordeling geven, waarmee de deelnemers op diverse aspecten door hun klanten zijn beoordeeld. Op basis van deze beoordelingen is per deelnemer een eindcijfer gegeven, waaruit de winnaar vervolgens is bepaald.

Spetterclub Tiel staat voor goed leren zwemmen op een leuke manier. Er wordt gebruik gemaakt van de innovatieve nieuwe zwemlesmethode SuperSpetters van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). De zwemlessen worden gegeven in het zwembad Van der Valk Aqua Vita in Tiel.