• Sietske Klein - de Jong lijsttrekker VVD Buren

    Chris van Koeverden foto & film

Sietske Klein - de Jong lijsttrekker van de VVD Buren

22-02-2018, 15:07 | Lezersnieuws | Irma

De VVD Buren introduceert hun kandidaten en waar zij voor staan. Vandaag  de nummer 1; onze lijsttrekker: Sietske Klein – de Jong uit Beusichem.

Wie ben je? Sinds 2005 woon ik in Beusichem samen met mijn man Bas. In 2010 heeft onze dochter ons gezin compleet gemaakt. Ik heb het grootste gedeelte van mijn carrière gewerkt als personeels– en organisatiemanager. Sinds 2014 ben ik wethouder in onze mooie gemeente.

Iedere dag ben ik mij bewust van het feit dat ik samen met mijn collega’s en de raad de beste dingen moet doen met ons belastinggeld. Welke politieke doelen wil je bereiken? Ik geloof in de kracht van onze inwoners, daar zitten ideeën, daar zit energie. Wij maken als inwoners samen ons dorp of onze stad. De gemeente kan daarin wel ondersteunen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig kan voelen in onze gemeente en met plezier woont. Een passend aanbod van woningen is daarbij nodig. Zowel in nieuwbouw als in het aanpassen van bestaande woningen. 

Ondernemers moeten worden gesteund in hun ondernemerschap, daar waar het kan moeten zijn de ruimte krijgen om te groeien en te veranderen. Constructief meedenken door de politiek en gemeente organisatie is daarbij essentieel. Wat maakt jou een goed (toekomstig) volksvertegenwoordiger? Ik heb oog voor het individu of groep maar heb altijd het algemeen belang in mijn achterhoofd. Je kan je geld tenslotte maar een keer uitgeven. Keuzes durven maken vind ik daarin het belangrijkste, van uitstellen wordt niemand blij.

Lees op website van VVD Buren wat Sietske nog meer voor de gemeente  Buren kan betekenen:  https://buren.vvd.nl/mensen/5399/sietske-klein-de-jong-1975