'Show- en Concertweekend' Harmonie 'Soelen Zoelen

31-03-2019, 23:02 | Lezersnieuws | Ronald

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei organiseert Harmonie 'Soelen' het 'Show- en Concertweekend' bij dorpshuis De Oude School in Zoelen.

Op zaterdagavond komen er 4 gerenommeerde jeugd topkorpsen een show verzorgen op de parkeerplaats van het dorpshuis. 'Soelen' heeft voor deze avond Jong St. Sebastianus Gendt, Jong Rijnmondband Schiedam, Jeugshowband Irene Ede en junioren DVS Katwijk uitgenodigd. Het belooft een spectaculaire showavond te worden. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via harmoniesoelen@gmail.com.

Op zondagmiddag verzorgen drumband en orkest van de organiserende vereniging een concert. Daarnaast zullen het Leerlingenorkest van KTSM Tiel en het Middenorkest van K&V Maurik ook een concert verzorgen. Deze middag is gratis toegankelijk.

Harmonie 'Soelen' hoopt het muzikale gat wat ontstaat door het verdwijnen van de dweildag op deze manier in te kunnen vullen en met dit weekend een mooi muzikaal evenement te behouden voor Zoelen. Dus ook dit jaar bent u in mei weer welkom in muziekdorp Zoelen!