• Feestelijke onthulling nieuwe tuinbord aan Aardaker 18 in Tiel

    Sandra van Binsbergen - De Koperloods

Rozenhage Makelaardij in nieuw jasje op Red Monday

26-01-2017, 09:41 | Lezersnieuws | Auke Hamers

Maandag 23 januari heeft Rozenhage Makelaardij Red Monday gevierd. Tijdens deze dag zijn de nieuwe tuinborden op feestelijke wijze onthuld door de makelaars van Rozenhage Makelaardij bij de woning van één van de verkopers. Voor woningzoekenden was er de mogelijkheid om de nieuwe tuinborden (en huizen natuurlijk!) te komen bekijken tijdens een open huizen route 's avonds die goed bezocht is.

De nieuwe tuinborden zijn opvallend en eigentijds. Ze stralen kwaliteit, transparantie en warmte uit. En dat is precies waar het om draait bij Rozenhage Makelaardij. De woonwens van een opdrachtgever staat altijd centraal. Als makelaar wordt het opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk gemaakt. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over elke stap, het gaat tenslotte om belangrijke beslissingen die voor de meeste mensen geen dagelijkse kost zijn. Zo realiseren opdrachtgever en makelaar samen een optimale resultaat.

Rozenhage Makelaardij is een gevestigde naam in Tiel en verre omstreken. Het kantoor bestaat inmiddels al 43 jaar waarvan 15 jaar onder de naam Rozenhage Makelaardij. Het kantoor is zowel actief in woningmakelaardij en bedrijfshuisvesting. Ook worden taxaties van woningen en bedrijfspanden verricht. Voor elke discipline heeft Rozenhage Makelaardij een specialist in dienst.