Meedoen bij Dynamiek

08-04-2019, 18:46 | Lezersnieuws | lieke

Dynamiek is onderdeel van Mozaïek Welzijn en biedt verschillende activiteiten en diensten. Deze activiteiten en diensten worden uitgevoerd door vrijwilligers. Iedere week zijn er zo’n 40 tot 45 mensen vrijwillig aan het werk bij Dynamiek. Zij begeleiden activiteiten als bijvoorbeeld de Babbelton of de naailes. Ook zetten zij zich in om inwoners van Tiel te helpen met ingewikkelde formulieren of hun tuintje, wanneer zij dat zelf niet (meer) kunnen. Verder wordt er wekelijks meerdere malen gekookt en Nederlandse les op verschillende niveaus aangeboden.

De komende periode gaan er een aantal nieuwe activiteiten van start. Eén daarvan is een wekelijkse koffieochtend voor de buurt. Vanaf dinsdag 16 april zijn bewoners welkom voor een kopje koffie en lekkere hapjes uit eigen keuken tussen 10.00-12.00 uur.

Ook gaan we per 7 mei samen met VluchtelingenWerk starten met een koor. Het koor gaat ‘Samen Nederlands Zingen’ heten, en is nieuwe activiteit rondom de Nederlandse taal. Het koor komt eens per twee weken samen op de dinsdagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur onder leiding van dirigente Marja Hendrich. Wil je ook meezingen, meld je dan aan via Dynamiek (dynamiek@mozaiekwelzijn.nl) of VluchtelingenWerk (tiel@vluchtelingenwerk.nl). Wil je meer informatie, bel dan gerust met 0344-621607.

Wil je meer informatie over Dynamiek, onze activiteiten, diensten of ons vrijwilligerswerk, kom gerust eens langs op de Haaftenlaan 26 in Tiel. We zijn iedere werkdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur geopend.