• Mark Smits

    Mark Smits

Mark Smits uit Tiel VVD kandidaat voor de Provinciale Staten

18-03-2019, 11:08 | Lezersnieuws | Mark

Rivierenland en de Betuwe veilig en bereikbaar

Rivierenland en de Betuwe zijn belangrijke schakels tussen Rotterdam en het Ruhrgebied. 
Daarnaast is onze regio van grote waarde in de Noord – Zuid-verbinding. Doorstroming op deze knooppunten is essentieel voor de Nederlandse Economie. VVD Gelderland wil daarom investeren in bereikbaarheid. Het verbreden en doortrekken van de A15 heeft prioriteit. De verbetering van de Rijnbrug bij Rhenen is goed voor de ontsluiting van onze regio. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot van A naar B kan. Daarnaast pakt de VVD criminaliteit aan. Door betere samenwerking tussen overheden en diensten worden drugscriminelen sneller opgespoord. Bij drugsafvaldumpingen worden gedupeerde grondeigenaren gecompenseerd. 

Ruimte om te wonen en te werken. 

Rivierenland en de Betuwe zijn volop in ontwikkeling. Mensen willen er graag wonen en werken. De VVD wil daarom meer ruimte geven om te bouwen. Zo lossen we het woningtekort op. Daarnaast geven we ruim baan voor innovaties, bijvoorbeeld in de fruitteelt. Hiermee stimuleren we de werkgelegenheid en ondernemerschap. 

Mark Smits kandidaat VVD Gelderland nummer 6 

Ik ben destijds in de lokale politiek van Tiel gegaan om problemen aan te pakken. Nu wil ik Gelderland een stukje mooier maken. Problemen zoals; lange files, slechte verbindingen in het openbaar vervoer en criminaliteit stoppen namelijk niet bij de gemeentegrens. Daarom heb ik mijzelf namens de VVD kandidaat gesteld voor de Provinciale Staten in Gelderland. Ik ga graag met volle ambitie en motivatie voor u in onze provincie aan de slag. #Doen