• drie gezinnen Expeditie Eiland

    Arjan Benning, Eelco Claassen

Lone van Roosendaal en Ferry Doedens in musical Expeditie Eiland

24-09-2018, 12:13 | Lezersnieuws | Dineke

Theater De Lampegiet presenteert de musical Expeditie Eiland, een knipoog naar de welbekende realityseries Expeditie Robinson, Temptation Island en Helemaal Het Einde. Lone van Roosendaal en Ferry Doedens nemen hun eigen ervaring mee na hun deelname aan Expeditie Robinson in 2014.

Is de hoofdprijs belangrijker dan dierbaren?
Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar hun geluk door zich op te geven als kandidaat voor het splinternieuwe televisieprogramma ‘Expeditie Eiland’. Voor een hoofdprijs van 1 miljoen euro leggen de gezinnen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons. Maar zit iedereen daar met hetzelfde motief? Is de prijs belangrijker dan dierbaren? Met steeds vreemdere situaties hebben ze elkaar harder nodig dan ooit.

Theater De Lampegiet
Deze realityseries zijn erg populair, onder andere door de grensverleggende content. Maar waar ligt die grens? Is het niet grensoverschrijdend? Deze voorstelling helpt het publiek kritisch en met een knipoog te kijken naar dit soort series.

Meer informatie
De voorstellingen vinden plaats op 13 en 14 oktober en beginnen om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar à € 35,60,- via www.lampegiet.nl