• Wil jij steun voor jouw idee? Klop aan bij het Regionaal Investeringsfonds!

    FruitDelta Rivierenland

Loket Regionaal Investeringsfonds weer open

21-09-2018, 13:50 | Lezersnieuws | Marlous

Ondernemers en ondernemende inwoners kunnen weer aankloppen bij het Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland. Het digitale loket is voor de tweede keer dit jaar geopend voor iedereen met een goed plan om de regio te versterken en te ontwikkelen. Tot en met 27 oktober kunnen zij voor informatie en aanvraagformulieren terecht op www.fruitdelta.nl

Projecten voor de gehele regio
Het Regionaal Investeringsfonds bestaat nog maar 1,5 jaar en heeft inmiddels al 48 projecten en studies/pilots van ondernemers en ondernemend inwoners opgeleverd. Deze initiatieven zijn gericht op de ontwikkeling van de agribusiness, economie & logistiek en/of recreatie & toerisme van Rivierenland. Voor de projecten geldt: als het daar regent, druppelt het hier. Dus als een project wordt uitgevoerd in een bepaalde gemeente van de regio Rivierenland, heeft dat een positief effect op de gehele streek. Het fonds is dé steun in de rug voor iedereen met een goed plan. Een jury van experts beoordeelt en honoreert de aanvragen; met geld, maar ook met kennis en toegang tot hun netwerk om van elk idee een succes te maken.

In het kort: kans maken op een bijdrage?

Draagt jouw project bij aan de agribusiness, economie & logistiek en/of recreatie & toerisme van Rivierenland?
- Werk je samen met andere partijen?
- Levert het project nieuwe banen op?
- Is het idee vernieuwend?
- Financier je het project ook uit andere bronnen?

Ga naar www.fruitdelta.nl!

Er staat een team van coaches klaar om er samen met de initiatiefnemers en de experts uit de jury voor te zorgen dat het project van de grond komt.