• Lekker proeven op de Lentefair

  Gerard ter Haar
 • Ponyrijden en een ritje met de kar bij Stal Ponypret

  Gerard ter Haar
 • Struinen langs de vele stands

  Gerard ter Haar
 • Lentefair op de Heerlijkheid

  Gerard ter Haar
 • Ontmoet de prachtige blonde koeien van de familie Gerritsen

  Gerard ter Haar
 • snuffelen bij de vele kraampjes

  Gerard ter Haar

Lentefair op de Heerlijkheid Eck en Wiel, 30 maart, Beleef de Lente!

21-03-2019, 22:19 | Lezersnieuws | Loes

De Lentefair is inmiddels een bekend fenomeen in de Betuwe. Op zaterdag 30 maart maakt het terrein van de Heerlijkheid Eck en Wiel zich alweer op voor de 6e editie. Samen luiden we de lente in en opent ook het Landgoed zich weer voor een nieuw seizoen!

Vanaf 10 uur zal de ‘Heerlijkheid’ weer het decor vormen van een bruisende fair waar voor jong en oud van alles te beleven zal zijn. Er staat dit jaar een recordaantal kramen, maar liefst 55, met streekproducten, delicatessen, kleding, bloemen, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer! Er zijn demonstraties van oude ambachten, heerlijke proeverijen, en voor de kinderen is er meer vertier dan ooit. Zij kunnen genieten van het pony rijden, knuffelen met de dieren op de kinderboerderij, oude trekkertjes besturen, geschminkt worden, knutselen, voetbalspelletjes doen, en heerlijk spelen op het ruime terrein en in de speeltuin van de Heerlijkheid!

Traditiegetrouw steunen we met de Lentefair ook weer een aantal lokale, sociale initiatieven. ‘Voor elkaar en met elkaar’ dat is met recht het thema van dit evenement. Zo zullen er hamburgers verkocht worden door een team dat de Alpes d’Huez gaat beklimmen. Medewerkers van zorgcentra de Betuwe zullen in het kader van ‘de Valentijn 50 jaar’ producten verkopen om dit jubileum nog meer cachet te kunnen geven. Vanuit de Corsoclub uit Maurik zullen verse oliebollen verkocht worden op de fair, en Stichting Bijzonder Goed! zal er zijn met heerlijke suikerspinnen voor de kleintjes, een Rad van Fortuin en een heuse Paashaas en Paaskip!

Tijdens de fair kunt u in de Proeverij van de Heerlijkheid genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak, lekker lunchen, en heerlijk borrelen om de dag gezellig af te sluiten.

We hopen u massaal te mogen verwelkomen op de leukste fair van de Betuwe! Entree van de fair is helemaal gratis, evenals het parkeren dat kan op het terrein zelf. Voor meer informatie over het programma, het terrein en de diverse activiteiten verwijzen we u graag naar de website www.heerlijkheideckenwiel.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie:

Loes van Beekhoff

Heerlijkheid Eck en Wiel

06-38083150

info@heerlijkheideckenwiel.nl

www.heerlijkheideckenwiel.nl