• Henk Willemse (Brils Opticiens) is FlipPas partner in de maand april. Spaar met de FlipPas en maak kans op een cadeaucheque ter waarde van € 500,-.

    Janet Kooren

Je ziet het goed met de FlipPas!

30-03-2019, 09:48 | Lezersnieuws | Rene

De nieuwe prijzenpartner van de FlipPas voor de maand april is Brils. Een brillenwinkel die sinds twee jaar is gevestigd in de Weerstraat en sinds een jaar FlipPas-deelnemer is. De winnaar mag voor vijfhonderd euro spenderen. Een bril of zonnebril op sterkte, sierraden, een ‘gewone’ zonnebril. En dan nét even anders dan gemiddeld.

De loop zit er inmiddels aardig in. Wie zijn pagina op Facebook volgt, ziet foto’s van blije klanten voorbij komen met een nieuwe bril. Bijzondere brillen, iets minder bijzondere brillen, exclusieve brillen, betaalbare brillen: voor ieder wat wils. Maar altijd stralen de mensen op de foto. Henk Willemse vertelt op zijn voor klanten bekende enthousiaste manier over de reacties die hij krijgt, zowel op zijn brillen als op het feit dat hij FlipPas-deelnemer is.

“Ik zie dat mensen echt heel positief reageren op de FlipPas, en fanatiek sparen. Ze vinden het heel leuk om punten cadeau te krijgen, want dat is het natuurlijk. Ze krijgen bij iedere aankoop bij een van de deelnemers gewoon een cadeautje. En zonder dat ze er erg in hebben, sparen ze een flink aantal punten bij elkaar. Dat ze die punten ook kunnen uitgeven, dat moet soms nog even inzinken, maar ook dat komt. Het is gewoon keihard geld waard. 1.000 punten is tien euro. En daar hoef je alleen maar om te vragen bij de deelnemers.”

Niet standaard

Over zijn brillencollectie: “Ik wil geen standaardbrillen maar wel een hele draagbare collectie, voor iedere portemonnee. Natuurlijk is het leuk om hele extravagante brillen te verkopen, maar ook een wat minder extravagante hoeft niet doorsnee te zijn. En dat ze er in heel veel prijsklassen zijn, dat verrast mensen nog wel eens heel positief.” Het beeld dat wanneer je niet bij een landelijke keten bent aangesloten, je geen scherpgeprijsde brillen kunt aanbieden is beslist niet terecht, zien we.

“Het mooie weer komt er weer aan en we hebben weer supermooie zonnebrillen in onze collectie. 

Contactlenzen

Wat nog niet veel voor het voetlicht is geweest en veel mensen daardoor ook nog niet weten is dat Brils ook contactlenzen verzorgt. Alle soorten zachte lenzen kunnen worden geleverd en aanpassen en proeflenzen zijn gratis. “Ook daarin zijn we merkonafhankelijk, dus de klant krijgt altijd de beste keuze voor zijn persoonlijke zienswijze.”

Voor meer informatie: www.flippas.nl