Inloopspreekuur voor beginnende computergebruikers: Klik en Tik

16-03-2016, 14:11 | Lezersnieuws | Bibliotheek Rivierenland

Voor beginnende computergebruiker die in een veilige omgeving wil oefenen in het gebruik van de computer, organiseert Bibliotheek Rivierenland, in samenwerking van het Leerwerkloket Rivierenland en UWV Werkbedrijf Tiel, een wekelijks inloopspreekuur Klik & Tik op de maandagavond van 19:00 tot 20:30 uur in Bibliotheek Tiel.

Tijdens het wekelijkse inloopspreekuur kunnen deelnemers op eigen gelegenheid aan de slag met het programma Klik & Tik, een digitaal oefenprogramma voor het gebruik van de computer. Door gebruik te maken van dit programma leert men zelfstandig en in eigen tempo omgaan met de computer en het internet. Het programma bestaat uit lessen die één voor één doorlopen worden. Men leert bijvoorbeeld hoe men het internet op gaat, zoekt met een zoekmachine, digitale formulieren invult, e-mail gebruikt en programma's downloadt. Als er vragen zijn kunnen die gesteld worden aan de aanwezige begeleiders. Het wekelijkse inloopspreekuur Klik & Tik is een samenwerking van het Leerwerkloket Rivierenland, UWV Werkbedrijf Tiel en Bibliotheek Rivierenland en is geschikt voor iedereen die meer vaardigheid wil krijgen in het gebruik van de digitale omgeving. Ook op dinsdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur verzorgen wij wekelijks een inloopspreekuur Klik & Tik. De spreekuren zijn gratis toegankelijk.

Praktische informatie: Datum: maandag 4 april (elke week). Aanvang: 19:00 uur. Einde: 20:30 uur. Kosten: Gratis toegankelijk. Locatie: Bibliotheek Tiel, Kloosterstraat 3 in Tiel. Aanmelden: Van tevoren aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te lezen op onze website www.bibliotheekrivierenland.nl