High Tea voor Wells of Joy

11-06-2018, 19:48 | Lezersnieuws | E.W.

HIGH TEA voor WELLS OF JOY

DV zaterdagmiddag 23 juni a.s. zijn alle dames en jonge meiden vanaf 12 jaar van harte welkom voor een heerlijke en gezellige HIGH TEA in de Open Deur.

Kom samen met je moeder, zus, buurvrouw, vriendin, kennis, dochter genieten van deze high tea! Ook als u alleen bent … wees welkom! Wij zorgen ervoor dat u / je een gezellige middag hebt met allerlei lekkers!

De start van de high tea is tussen 13.00 uur en 14.00 uur.

De kosten zijn €10,00 per persoon.

Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen willen we u/je vragen om te reserveren. Dat kan door een mailtje te sturen naar Esther (pietenes@solcon.nl) of te bellen met 06-16730447 (Een appje mag ook). Reserveren kan tot en met 16 juni a.s.

De opbrengst van de high tea gaat in zijn geheel naar Wells of Joy in Malawi. Deze stichting verleent medische zorg in dorpen en op medische posten. Voor dit werk is ook materiaal nodig. Denk aan medicijnen, flesvoeding enz. Daarnaast probeert het team tijdens het werk ook iets van het Evangelie mee te geven. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een stukje lezen uit de Bijbel na een huisbezoek of een Bijbelstudie tijdens een training over medicijnen.Stichting Wells of Joy is volledig afhankelijk van giften.

We vinden het leuk en gezellig u de 23e juni te ontmoeten! Van harte Welkom!

Groeten van Inge Engelbracht en Esther Verspuij

(pietenes@solcon.nl / 06-16730447)