• Streekmuseum Baron van Brakell

    Fotograaf Streekmuseum Baron van Brakell

Het Streekmuseum Baron van Brakell in Ommeren zoekt met spoed!

01-02-2019, 19:11 | Lezersnieuws | Edwarn

GEZOCHT – Met spoed een webdesigner met Wcms kennis!

Het Streekmuseum Baron van Brakell aan de Provincialeweg 21 in Ommeren, zoekt met spoed een webdesigner / webtechneut die kan lezen en schrijven met het pakket Web Content Management (Wcms) van Wordpres. De Streekmuseumsite is met dit pakket geschreven. Het ‘frame’ van deze site moet worden aangepast om verdere uitbouw van de totale site mogelijk te maken. Ook moet de site geschikt gemaakt worden voor doorlinken naar andere sites, Facebook, enz. De site is nu ingericht voor alleen het Streekmuseum, maar alle partijen die gehuisvest zijn in het Streekmuseum gaan hun informatie er op plaatsen: Heemkunde-Boerenwagenmuseum, Stichting Arend Datema Instituut en de Historische Kring.

Het dagelijks beheer daarna (plaatsen van nieuwsberichten, enz.) kan gedaan blijven worden door de huidige Streekmuseumvrijwilligers. De gezochte webdesigner zal na de aanpassingen ongeveer twee uur per maand ingezet worden voor het beantwoorden van vragen van de Streekmuseumvrijwilligers, ondersteuning, enz.

Voor nadere informatie over de klus en opgeven belangstelling, kan contact worden opgenomen met Andre van Ingen via het e-mail adres: Andre.van.Ingen@capi.co.nl.