• VolLOF Festival

    Babette Janssen

Een nieuwe trend verovert Belgie en Nederland

10-08-2018, 01:19 | Lezersnieuws | babette

Een nieuwe festivaltrend stroomt België en Nederland binnen: festivals om je personeel in het zonnetje te zetten. Holland Evenementen Groep speelt hier goed op in met het nieuwste én eerste in zijn soort: het VolLOF Festival, het ideale festival speciaal voor bedrijven. Een personeelshappening waar je bij wilt zijn en een verzamelplek van goed presterend personeel en de allerleukste bedrijven die het gewoon goed doen.

Tijdens het festival kan ALLES van het totale Holland Evenementen Groep, Beldert Beach, Wipeout, TukTuk en Escape Room aanbod gedaan worden! Heerlijk divers eten & drinken en ’s avonds treden de vetste artiesten op zoals Q-Music met Het Foute Uur, DJ NoSugar en MC Micky Hurt.

‘VolLOF is hét nieuwste op het gebied van personeelsuitjes, festivalisering en shared events. Het is hip en het is happening. Dit is de verzamelplek waar je bij wilt zijn. The place to be! Personeel voelt zich vereert en beloond als ze te horen krijgen dat ze hiernaartoe gaan met het bedrijf. Het is echt een prestatiebeloning. Het geeft ze een boost om er weer tegen te kunnen en hun best te doen.’ Aldus mede-organisator Patrick Janssen van de Holland Evenementen Groep. ‘Wij zeggen nu ook tegen relaties; heb je nog geen tickets gekocht? Ben je dan niet Vol LOF over je personeel?! Haha! Dan gaan ze er vaak toch maar snel voor!’.

Er is een openingsavond met puur feest, artiesten, lekker eten & drinken (inclusief!) en vermaak op vrijdag. Zaterdag wordt de top dag met in de middag vrije toegang tot ALLE activiteiten die er te vinden zijn op het 27 hectare grote terrein van de Holland Evenementen Groep en in de avond de vetste artiesten en optredens, claimt de organisator Patrick Janssen. Die hele dag is volgens all-in concept met onbeperkt eten & drinken! Zondag is een speciale dag om ook de achterban van je personeel te laten weten dat je Vol LOF over ze bent. Een familiedag met extra activiteiten voor de kids!

VolLOF wordt georganiseerd op het terrein van Beldert Beach in Zoelen op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 september 2018. Kaarten vanaf €47,50.

volloffestival.nl