• Charles van Oort nummer 8 op lijst VVD Buren

    Chris van Koeverden foto & film

Charles van Oort nummer 8 op de lijst van VVD Buren

14-02-2018, 09:09 | Lezersnieuws | Irma

Deze week introduceren de VVD Buren hun kandidaten en waar zij voor staan. Vandaag de nummner 8 op de lijst: Charles van Oort uit Beusichem. 

Wie ben je? Ik ben geboren en opgegroeid in Maurik. Sinds een jaar woon ik samen met mijn vriendin Elin in Beusichem. In 2013 heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde afgerond en daarna ben ik aan de slag gegaan als Supply Chain Coördinator bij Blokker. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de webshopvoorraad. In augustus jl. heb ik de overstap gemaakt naar Intergamma, waar ik wederom verantwoordelijk ben voor de voorraadbeschikbaarheid van een aantal productgroepen. Daarnaast houd ik me bezig met diverse verbeterprojecten op het gebied van voorraadbeheer.

In het verleden ben ik penningmeester geweest bij jongerenvereniging Jong Gelre Maurik, waar ik nog steeds vrijwilliger ben. In deze periode van 6 jaar heb ik mijn steentje mogen bijdragen aan het organiseren van diverse mooie activiteiten voor de jeugd in onze gemeente.

Daarnaast ben ik lid bij vv SCR (Rijswijk), waar ik in het eerste elftal speel en het regelmatig opneem tegen andere voetbalclubs uit onze mooie gemeente.

Welke politieke doelen wil je bereiken? Charles: "De samenwerking tussen de gemeente, inwoners, ondernemers en verenigingen verbeteren om het leven in Buren voor iedereen een stukje aangenamer te maken. Het uitgangspunt hierbij is wat mij betreft dat de gemeente er is voor de inwoners, en niet andersom.Daarnaast zou ik de afstand tussen de jeugd en de politiek graag verkleinen. Tijdens mijn bestuursperiode bij Jong Gelre Maurik heb ik ervaren dat de gemeente en jongeren/verenigingen elkaar niet altijd begrijpen. Er ligt een enorme kans om dit dichter bij elkaar te brengen."

Wat maakt jou een goed (toekomstig) volksvertegenwoordiger?

Mijn ervaring is dat je met een positieve insteek en hard werken veel kunt bereiken. Ik sta met beiden benen op de grond en beschik over gezond verstand. Daarnaast heb ik een groot netwerk binnen de verschillende dorpskernen in onze gemeente. Door deze verschillende zaken met elkaar te combineren zal ik voor elk probleem een passende oplossing vinden.

Lees op website van VVD Buren wat Charles nog meer voor de gemeente Buren kan betekenen: https://buren.vvd.nl/mensen/5408/charles-van-oort-1991