Bridgeclub  De WaalstroomTiel zoekt nieuwe leden

10-07-2018, 22:28 | Lezersnieuws | Roel

TIEL-Bridgeclub De Waalstroom in Tiel zoekt nieuwe leden voor het komende seizoen. De club begint op maandag 3 september aan haar 27ste bridgeseizoen. Momenteel zijn er 52 mensen lid van de club. Om in twee lijnen te kunnen spelen, is een aantal van zestig leden beter. Het seizoen bestaat uit 34 speelavonden, verdeeld over acht competitieperioden. Na elke competitieperiode degraderen er drie paren van lijn A naar lijn B en promoveren er drie paren.

 

De Waalstroom is opgericht in 1991 en is daarmee één van de oudere bridgeclubs in Tiel. Zij staat bekend als een club waar heel ontspannen wordt gespeeld. De leden van de club willen op de maandagavond op een leuke en enthousiaste manier hun krachten met elkaar meten. De club heeft spelers die al jaren het spel met heel veel plezier en liefde beoefenen, maar ook beginners die op een goed niveau bridge willen leren. Die mengelmoes van ervaren bridgers en beginnelingen maakt de club tot wat het nu is. Er heerst een gezonde competitiegeest onder de leden van de club.

 

Naast ervaren bridgers is er ook volop plaats voor beginnende spelers. Deze beginnen vaak in de B-lijn, zodat zij daar de nodige ervaring op kunnen doen. Het is mogelijk om een aantal avonden mee te spelen om de sfeer te proeven. De Waalstroom speelt op de maandagavond in de kantine van De Batouwe aan de Boerhavelaan in Tiel.

 

Nieuwe paren of singles kunnen zich aanmelden via voorzitter Roel Ooms, telefoonnummer 0344-682391 of 06 53731740. Bij hem kunnen zij ook verdere informatie krijgen. De club heeft een website die een goed beeld van de club geeft: www.bridgeclubdewaalstroomtiel.nl.