• Martini (derde van links) neemt samen met haar beide dochters Karin en Irene, de FlipPas-maandprijs in ontvangst, overhandigd door Nejla (BENU apothekers

    Janet Kooren

BENU-maandprijs FlipPas uitgereikt

15-07-2018, 21:41 | Lezersnieuws | Rene

Martini van Toorn is de gelukkige winnares van de FlipPas-maandprijs van prijzenpartner BENU-apotheken. Een winkeltegoed met een waarde van maar liefst € 500. Nejla Is van BENU overhandigde de prijs aan een nog enigszins beduusde Martini, die haar beide dochters Karin en Irene heeft meegenomen voor mentale steun.

Martini lijkt de kalmte zelve tijdens de uitreiking. Maar haar ogen sprankelen. En dat ze haar dochters heeft meegenomen, doet vermoeden dat ze er toch wel een beetje zenuwachtig van is geworden. Nejla legt haar uit wat ze allemaal voor Martini wil doen om ervoor te zorgen dat ze de prijs ook op een zinvolle manier kan besteden, want er is veel mogelijk. “Natuurlijk zijn er de brillen, zowel multifocaal als zonnebrillen op sterke, waar mevrouw uit kan kiezen,” legt ze uit. “Maar er is ook een ruime keuze uit huidverzorgingsproducten, zonproducten, vitamines en supplementen. We nemen uitgebreid de tijd om een huidanalyse te doen en dan te adviseren wat het beste past. Ook voor beide dochters, als u dat wilt! U kunt alle kanten op met deze prijs!”

Nu uitgeven

Een van de dochters las het nieuws van haar moeders prijs eerder op facebook dan dat ze het van haar zelf had gehoord. Ze zijn alle drie dan ook fan van de FlipPas. Dochter Karin vertelt dat ze allemaal enthousiast zijn over het spaarsysteem. “We vinden het een erg leuk initiatief. Ik kreeg hem bij juffrouw Tok, die toen nog op het Kalverbos zat. Ik keek een beetje sceptisch, maar de eigenaresse zei ‘doe het maar gewoon, je zult zien dat het leuk is.’ En nu gebruiken we ze overal.” Ze hebben allemaal alleen nog maar gespaard, en nog niets gekocht met de gespaarde punten. “Oh, ja dat kunnen we ook wel eens gaan doen. Je spaart ongemerkt toch een hoop punten bij elkaar!” Dochter Irene gebruikt hem ook overal waar ze maar kan, van de bakker tot de bloemist. “We wonen daar vlakbij, dus dat is heel makkelijk.”

Voor Tielenaren

Bij BENU-apotheken zijn de medewerkers stuk voor stuk enthousiast over de FlipPas. Ze kregen er dan ook allemaal één van hun werkgever, maar ook het gebruiken in de eigen apotheek, gaat ze goed af. Nejla: “We hadden natuurlijk al een spaarsysteem voordat we BENU werden. Dus het zat al wel in het systeem van de medewerkers. Maar het lokale van de FlipPas, is toch weer een leuk extraatje. Het leeft, en dat merk je steeds meer.