• Het 1e mannenteam van BC Thiela

    nvt

Badmintonclub Thiela's team 4 en 1e Mannenteam (voor 3e jaar op rij) kampioen

23-01-2018, 08:40 | Lezersnieuws | Bianca de Vree

Volgende week eindigt de competitie pas, maar zondag 22 januari werd er al een feestje gevierd bij badmintonclub BC Thiela.

Het eerste mannenteam werd namelijk voor het 3e jaar op rij kampioen en ook team 4 stelde kampioenschap veilig. Dit jaar is het 1e mannenteam bestaande uit Erwin-John Stecher, Roland Keizer, Timo Seure en Tom Rutgers versterkt met Elon Volmer vanwege een langdurige blessure van Timo. Hiermee lag het team eigenlijk vanaf het begin al op koers voor het kampioenschap. Door een sterke 8-0 overwinning afgelopen zondag werd het gat met de nummer 2 zo groot dat dit team in de laatste wedstrijd komende zondag niet meer in te halen is.

Team 4 bestaande uit Ellen Lemmens, Patrick van de Geijn, Terry Smit, Sam van Vlaanderen en Veerle Ton streden afgelopen weekend tegen de nummer 2. Met de 8-0 overwinning zijn zij ook niet meer in te halen en lieten zij ook duidelijk zien dat ze de terechte kampioen zijn geworden.

Daarom zullen deze teams op zaterdag 24 februari 2018 in sporthal Valkenhuizen te Arnhem gaan strijden voor een plekje op de Nederlandse kampioenschappen.