“Commerciële Tielenaar start vernieuwende makelaardij”

22-05-2018, 21:06 | Lezersnieuws | Ramon Gijsen

Tiel - Ramon Gijsen is verkoper in hart en ziel. Tijdens zijn 25-jarige loopbaan in het bedrijfsleven heeft hij veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden. Klanttevredenheid, marketing en verkoop stonden centraal in zijn diverse functies. De huizen waar hij gewoond heeft, heeft hij allemaal eigenhandig opgeknapt met als hoogtepunt het huidige huis uit 1930 dat volledig verbouwd is.

Vanaf zijn jonge kinderjaren woont Ramon in de Gemeente Tiel waardoor hij de omgeving goed kent. Eind 2017 heeft hij besloten de makelaardij in te gaan en nu is House to sell in Tiel een feit.

“Vooraf weten waar je aan toe bent.”

Het verkopen van je woning is niet niks. Naast het feit dat het een emotionele gebeurtenis kan zijn komen er veel zakelijke aspecten bij kijken. Hoe fijn is het dan, als je makelaar dan duidelijk en transparant is, door vaste prijzen en heldere afspraken. House to sell Tiel werkt met een doordacht verkoopplan, afgestemd op jouw situatie. Laat je 100% door ons ontzorgen, of doe ook wat zelf. Jíj bepaalt hoe je je huis verkoopt. Wij zullen je altijd op professionele, betrokken en persoonlijke manier ondersteunen en adviseren. Samen gaan we voor het beste verkoopresultaat.

Voor meer informatie ga naar: www.housetosell.nl, mail naar: info@housetosell.nl of bel via 073-68 98 251.