• Zomerse Meditatie & Mindfulness in de natuur

    KiemKracht Coaching & Counseling

Zomerse Meditatie in de natuur

18-08-2018, 15:28 | Lezersnieuws | Hanneke van Zijl

Datum:

zondag 2 september 2018, 09:00 tot 10:30

Locatie:

Uiterwaarden Waal bij Tiel
Tiel

"Tijd voor jezelf, genieten, ontspannen, opladen en heerlijk rondstruinen in de natuur. Wat is zo'n Zomerse Meditatie ochtend op zondag toch heerlijk!" (deelnemer aan de Zomerse Meditatie)

De zomer is al bijna voorbij, maar misschien wil je toch nog eens ervaren hoe fijn het is om op een zomerse zondagochtend in de natuur te mediteren? Dat kan want op zondagochtend 2 september is er weer een nieuwe Zomerse Meditatie & Mindfulness in de Natuur in Tiel.

Heerlijk buiten mediteren in de zomerperiode. Tot jezelf komen in de natuur en genieten van de schoonheid van het landschap. Ontdekken hoe snel je kunt ontspannen, hoe je zelf weer in balans komt en zo je stress als sneeuw voor de zon verdwijnt. Hervind je rust en geniet van het moment.

Dat kan tijdens de Zomerse Meditatie op zondag 2 september van 9.00 uur tot 10.30 uur in de prachtige uiterwaarden van de Waal in Tiel.

Afhankelijk van het weer, de omstandigheden en het thema passen we het programma aan. We kiezen daarbij uit verschillende vormen van meditatie, zoals zit-, loop-, of ligmeditatie, afgewisseld met bewegende meditatie, Mindfulness en ontspanningsoefeningen. Rust en stilte speelt een centrale rol in de Zomerse Meditaties, bijvoorbeeld als we wandelen naar onze oefenlocatie. Maar ook verhalen en symbolen uit de natuur spelen een belangrijke rol.

Aanmelden De prijs voor de Zomerse Meditatie bedraagt ? 10 en vooraf aanmelden is noodzakelijk. De Zomerse Meditatie gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Bij aanmelding ontvangen de deelnemers meer informatie over de verzamellocatie. Kijk voor meer informatie www.kiemkracht.nu

Wil je meer weten over de Zomerse Meditaties aarzel dan niet om contact op te nemen met Hanneke van Zijl, 06 249 70 252 of e-mail: contact@kiemkracht.nu.